Szmejkál Szabolcs

Ügyvezető partner

Tanácsadó, coach

Pszichológusként, és szervezetfejlesztő tanácsadó szupervízorként végeztem, 16 éve dolgozom coachként és szervezetfejlesztőként.

Nagyjából öt éve választ találtam a kamaszkori kérdésemre, biztosan érzem, hogy mi a dolgom a világban, Megfogalmazni már nehezebben tudom, nem is feltétlenül idevaló, de ennek az izgatott nyugalmával telnek napjaim, azóta is.

Mostanában erősen foglalkoztat, hogy a változáshoz szükséges energiát hogyan tudom növelni a személyes kapcsolódásommal, hiszen ez az első lépés. Inspirál, hogyan tudjuk közösen megtalálni a beavatkozást igénylő témákat, pontokat (amik általában nem ott vannak, ahol elsőre keresni kezdjük…), hogyan tudjuk rutinjainkat felülírni.

Folyamatosan keresem a valódi humor lehetőségét: úgy rámutatni a kritikus pontokra, hogy közben nem a szégyen, hanem az elfogadás erősödik fel a résztvevőkben. Hiszek a természetességben: jó légkörben, őszintén és egyszerűen fogalmazva, egymásra minőségi figyelmet szánva, sokszor szinte magától megtaláljuk azt, amit keresünk (vagy valami sokkal jobbat).

Vezetői szerepem kihívása: hogyan tudok úgy meghatározó tagja lenni a Neosys közösségének, hogy egyszerre legyek iránymutató, kultúraformáló, meghatározó, ugyanakkor erősítsem a többiekből áradó sokszínűséget is.

Ezen pontok körüli kísérletezéssel telnek napjaim, olyan ügyfelekkel, partnerekkel, akitől sokat tanulok, akikkel szeretek együtt lenni, akik kiemelkedőt alkotnak saját területükön.

 
Magyar