Büszkék vagyunk szakmai sokszínűségünkre.


Pszichológusok, közgazdászok, pénzügyesek,
marketingesek és mérnökök alkotják szakmai közösségünket.

Szmejkál Szabolcs

Ügyvezető partner
Tanácsadó, coach

Pszichológusként, és szervezetfejlesztő tanácsadó szupervízorként végeztem, 16 éve dolgozom coachként és szervezetfejlesztőként.

Nagyjából öt éve választ találtam a kamaszkori kérdésemre, biztosan érzem, hogy mi a dolgom a világban, Megfogalmazni már nehezebben tudom, nem is feltétlenül idevaló, de ennek az izgatott nyugalmával telnek napjaim, azóta is.

Mostanában erősen foglalkoztat, hogy a változáshoz szükséges energiát hogyan tudom növelni a személyes kapcsolódásommal, hiszen ez az első lépés. Inspirál, hogyan tudjuk közösen megtalálni a beavatkozást igénylő témákat, pontokat (amik általában nem ott vannak, ahol elsőre keresni kezdjük…), hogyan tudjuk rutinjainkat felülírni.

Folyamatosan keresem a valódi humor lehetőségét: úgy rámutatni a kritikus pontokra, hogy közben nem a szégyen, hanem az elfogadás erősödik fel a résztvevőkben. Hiszek a természetességben: jó légkörben, őszintén és egyszerűen fogalmazva, egymásra minőségi figyelmet szánva, sokszor szinte magától megtaláljuk azt, amit keresünk (vagy valami sokkal jobbat).

Vezetői szerepem kihívása: hogyan tudok úgy meghatározó tagja lenni a Neosys közösségének, hogy egyszerre legyek iránymutató, kultúraformáló, meghatározó, ugyanakkor erősítsem a többiekből áradó sokszínűséget is.

Ezen pontok körüli kísérletezéssel telnek napjaim, olyan ügyfelekkel, partnerekkel, akitől sokat tanulok, akikkel szeretek együtt lenni, akik kiemelkedőt alkotnak saját területükön.

Vissza