Koncz András

Ügyvezető partner, Tanácsadó, coach

Amikor 2000 februárjában az első szervezetfejlesztő programomra készültem, annyira izgatott és lelkes voltam, hogy alig tudtam elaludni. Azóta szervezetfejlesztőként és coach-ként, több száz izgalmas projekt és együttműködés tapasztalatából rengeteget tanultam a szakmáról. Jól alszom, és továbbra is lelkes vagyok. Szeretem ezt a munkát. Szeretem, hogy a legkiválóbb vezetőkkel és üzletemberekkel dolgozhatok együtt partneri módon és szabadon, képviselve a számomra legfontosabb értékeket: a tisztességet, az őszinteséget, a hitelességet, az ambíciót, a pozitív, támogató kapcsolódást. Szervezetfejlesztőként professzionális, üzletileg sikeres, emberileg őszinte, egészséges és örömteli közösségek építését segítem, coach-ként pedig abban támogatom a partnereimet, hogy legjobb önmagukká váljanak. Egy ideje már nem csak elkötelezetten gyakorlom a szakmát, hanem szervezetfejlesztő és coach képzéseinken tanítom is.

2016 óta tulajdonos-ügyvezetőként is építem a Neosys-t. Társammal, Szmejkál Szabolccsal együtt arra törekszem, hogy a saját közösségemben is következetesen megvalósítsam azokat az értékeket, amiket az ügyfeleim felé képviselek. Vallott és követett értékrendünk:

  • a professzionális hozzáállás,
  • a minél nagyobb szabadság – és hogy vállaljuk az ezzel járó felelősséget,
  • a lehetséges maximális transzparencia – egyenes visszajelzéseket adunk egymásnak és nyílt párbeszédre törekszünk,
  • és a közösség elsődlegessége – azaz: a közös jót előbbre helyezzük az egyéni érdekeknél.

Mindezt fenntartani, működtetni és fejleszteni, kemény munka. Néha örömteli és felemelő, néha nehéz és küzdelmes. Mégis, szívesen vállalom ezt az erőfeszítést. Jó érzés, hogy így maximális hitelességgel tudom képviselni mindazt, amit a szervezetfejlesztő munkáim során hirdetek, hiszen magam is gyakorlom ezeket a saját cégem mindennapjaiban.

Mindemellett igyekszem aktív és kiegyensúlyozott életet élni. Sokat olvasok, sportolok (mostanában leginkább futok), minden nap egy órát meditálok, és gyakran töltődöm fel a természetben.

Szmejkál Szabolcs

View Profile

Koncz András

View Profile

Gubricz Nóra

View Profile

Breuer Anna

View Profile

Szabadi Heni

View Profile

Körmendi Dezső

View Profile

Dr. Dénes Ferenc

View Profile

Dr. Hegyi Krisztián

View Profile

Kaposi Kálmán

View Profile

Szentandrási Gergely

View Profile