COACHING ALAPÚ ÉNMÁRKA WORKSHOP

 

ÉnMárka, Personal Branding, Önmarketing

Szánalmas önfényezés vagy alap az önérvényesítésben?

 

„Minek nyomjam magam, a saját teljesítményem majd eladja magát!” „Olyan gáz, amikor kérkedik valaki az eredményeivel.” „Nem akarok két lábon járó hirdetőoszlop lenni.”

 Számos tréningen és coaching folyamatban találkozom azzal az ellenállással, hogy az önmarketing egy olyan fejlesztő eszköz, ami kellemetlen, frusztráló és néha még ciki is.

Ugyanakkor ügyfeleim nagyobbik része küzd azzal a problémával, hogy nem veszik komolyan a vállalatnál, nem ismerik el eredményeit, sőt, őt magát sem ismerik. Így nem tud előre mozdulni a karrierjében, nem ő kapja meg az áhított pozíciót, vagy folyamatosan sikertelenül pályázik meg új állásokat. Pedig a szakmai kvalitásai rendben vannak, megbízható munkaerő és ambiciózus is.

Coaching alapú ÉnMárka Modell

 Az egyszerű, de hatékony coaching alapú ÉnMárka modellt ezeknek a visszajelzéseknek a hatására fejlesztettem ki több évtizedes marketingkommunikációs és a Neosysban eltöltött több, mint 2 év coaching és tréning tapasztalatainak összegyúrásával.

A sokak által ismert komfortzóna modellben helyeztem el a termékek, szolgáltatások kommunikálásakor használt 4 alapvető kommunikációs kérdést: MIÉRT? KIKNEK? MIT? HOGYAN?

Ahhoz, hogy saját érdekünket jobban tudjuk képviselni és céljaink elérését biztosabb alapokra tudjuk helyezni, ki kell magunkat mozdítani a kényelmi zónánkból, hogy így célba vehessük a fejlődésünket szolgáló tanulási zónát. Ez az út nem mindig egyszerű, több buktatója is lehet, ezért 5 fontos pontot veszünk figyelembe:

 

  • Önazonosság, önismeret
  • Sorrend betartása
  • Kis lépések
  • Tudatosság
  • Veszélyzónák elkerülése

 

Az 1 napos workshopon a modell segítségével ezen kérdések mentén, különféle gyakorlatok és a résztvevők által behozott példák, esetek feldolgozásával, gyakorlat orientált módon haladunk. A nap végére mindenki személyre szabott ÉnMárka Fejlesztés akciótervvel fejezi be a workshopot.

Résztvevők száma: 8-12 fő között.

A workshopot tartja: Bruckner György, Neosys coach, tanácsadó

Részvételi díj: 50.000 Ft + ÁFA

További információ és a programra jelentkezés Ciráki Nóránál, a ciraki@neosys.hu emailcímen.

Related Posts