Női mintáink átalakítása

Szabadi Heni kolléganőnk 2017. április 8-9-én nyílt, önismereti csoportot tart Női mintáink átalakítása címmel. Ajánljuk szeretettel, a programról bővebben a poszt alján lévő linken olvashattok.

„Minden nőben él egy olyan nő, aki arra vár, hogy kibontakozhasson. Ez a nő örömteli, tudatos, független, egészséges, bízik magában. Kapcsolatban van természetes ösztöneivel, értékeli, megbecsüli és szereti önmagát. Tiszteli az életet, felelősséget vállal magáért, az igényeiért és a hatásáért is. Bátran és magától értetődően kiteljesíti a benne lévő képességeket, jól érzi magát az életében. A találkozás a bennünk élő szabad, örömteli nővel legtöbbünknek nehézségekkel teli.

A nők előttünk élő sok-sok generációja számára nem volt lehetőség a szabad, teljes és örömteli életre, így a női életek beszűkültek, a női lélek ereje meggyengült. Amikor elszakad egy nő a saját belső erőforrásától, erőtlenné válik, természetes ösztöneivel való kapcsolata meggyengül, és a társadalmi, családi elvárások, kötelességek, vagy éppen saját intellektusa alá rendelődik az élete. Ezek a női minták tudatosítás és belső átalakítás hiányában generációról generációra öröklődnek. A külső lehetőségek társadalmi, rendszerszintű kivívása szükséges, de nem elégséges feltétele egy kiteljesedett női (de semmilyen emberi) élethez. Meg kell teremteni saját, belső lehetőségeinket is életünk teljességének megéléséhez. Mit és hogyan tudunk megvalósítani abból az életből, amire szívünk mélyén vágyunk, nagyobb mértékben kötődik a belső lehetőségeinkhez, mint a külsőkhöz. Az örökölt női minták tudatosítása és átalakítása felszabadító erejű egy nő életében.”

A programról bővebb információ itt található: http://www.varosikolibri.hu/osszesposzt/2017/2/26/noi-mintaink-atalakitasa

Related Posts