Üdvözöljük csapatunkban Dr. Hegyi Krisztiánt

Ebben a szakmában nagyon nehéz igazán jó szakembert találni, vagy olyasvalakit, akiből nagyon jó szakember lehet. Rengeteg mindent kell „elég jól” tudni, sok képességgel kell „elég jó” szinten rendelkezni, speciális motivációra van szükség, azon kívül kíváncsiságra, agilitásra, önállóságra, rugalmasságra, bizonytalanság tűrésre, kitartásra, és még sok minden másra. Ja, és a releváns tapasztalat sem árt, amennyiben az ember karrierváltóként választja a szervezetfejlesztést új szakmájának.

Nagy örömmel üdvözlöm Hegyi Krisztiánt a csapatunkban, akiben jó adag van abból, ami ide kell, és amitől sikeres lehet tanácsadóként. Értékrendben, hivatástudatban, munkamorálban már be is illeszkedtél közénk. Máris több izgalmas projektben dolgozunk együtt, és ennél már csak izgalmasabb lesz. 

Koncz András

Dr. Hegyi Krisztián

„Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végeztem, ám hamar rájöttem arra, hogy a jogszabályok értelmezése helyett engem sokkal jobban érdekel az, hogy melyek azok a – sokszor láthatatlan – tényezők, amelyek az emberek és a közösségeik viselkedését, működését befolyásolják.

Végül nem klasszikus jogi munkakörökben, de 20 évet dolgoztam az államigazgatásban, döntően nemzetközi és diplomáciai területen, ebből 14 évet voltam vezető. Karrierem során gyakran találkoztam mélyen gyökerező, érzelmileg terhelt és rendkívül összetett problémákkal, ilyenkor nagy szükség volt az enyémtől gyökeresen eltérő nézőpontok megértésére, a komplex, rendszerszemléletű megközelítésre.

Fontos erőforrásként tekintek a karrierváltásomra, arra az időszakra, amikor döntenem kellett a megszokott keretek biztonsága és az ismeretlen hívása között, amikor a belső káoszból és a kétségekből elkezdett kirajzolódni az életem új iránya, az új szakmai identitásom.

Szervezetfejlesztő tanácsadóként szenvedélyes kíváncsisággal figyelem az egyén és a szervezet sokrétegű és összetett kapcsolatát, az elakadásokat, a teljesítmény útjában álló tényezőket. Inspirál a folyamatos tanulás és az a szabadság, amit ez a hivatás hordoz. Célom, hogy a gyors, de felszínes megoldások helyett segítsem a mély, komplex és árnyalt megértést.

A Neosys-nál megtaláltam azt a rendszerszintű megközelítést, amit mindig is különösen fontosnak tartottam. Büszke vagyok rá, hogy egy őszinte, sokszínű és professzionális csapat tagja lettem.”

Related Posts