Neosys tulajdonosváltás

2016-tól új szerepben vezetjük a Neosys-t, tulajdonosok lettünk. Sárvári György, a Neosys alapítója, eddigi tulajdonosa és sokáig meghatározó vezetője, a magyarországi coaching szakma ikonikus alakja, új inspirációt keresve továbblép.

Az elmúlt több mint tíz évben rengeteget tanultunk Gyuritól. Sok izgalmas, nagyszerű, a szakmai értékrendünket a mai napig meghatározó szervezetfejlesztő programban lehettünk társai. Gondolatai, meglátásai, visszajelzései változásra, fejlődésre inspiráltak bennünket is. Hálával és tisztelettel gondolunk vissza az együtt töltött évekre.

Most eljött az idő, hogy 16 évnyi, szervezetfejlesztő tanácsadóként szerzett tapasztalatunkra építve teljes szabadsággal, a saját meggyőződéseinktől, vágyainktól, kíváncsiságunktól vezérelve vigyük tovább a Neosys-t.

Szeretnénk megőrizni szakmai műhelyünket eddig is meghatározó értékeket: a komplex szervezetfejlesztői megközelítést, az őszinteséget és az igaz, tiszta helyzetek és együttműködések létrehozását, a pragmatikus üzleti szemlélet és a pszichológiai kultúra egységét.

A céget a számunkra legfontosabb négy alapelv mentén vezetjük:

  • szakmai profizmus és hitelesség;
  • szabadság a munka szervezésében és szabadság az alkotásban;
  • transzparencia – a szándékaink, céljaink, döntéseink, viszonyaink átláthatósága és a működésünkhöz kapcsolódó minden információ nyílt megosztása;
  • erős szakmai és emberi közösség építése.

Szeretnénk szabadon kísérletezni, új módszereket, fejlesztői eszközöket kidolgozni és kipróbálni, ezekkel újfajta inspirációkat kínálni az ügyfeleinknek.

Szeretnénk, ha a cégünk sokszínűsége minél többféle módon, sokféle helyzetben meg tudna jelenni, ki tudna bontakozni.

Szeretnénk felhalmozott tapasztalatunknak, tudásunknak megfelelően a magyarországi coaching piac meghatározó szereplőjeként működni és szeretnénk következetesen képviselni a szakmailag hiteles és üzletileg korrekt tanácsadói szemléletünket.

Szeretjük a munkánkat és jól érezzük magunkat a Neosys-ban. Lelkesek vagyunk! Arra törekszünk, hogy a kollégáink és az ügyfeleink is megtapasztalják ezt és inspirációt merítsenek belőlünk és mi is belőlük.

Hajrá Neosys 2.0!

Szmejkál Szabolcs és Koncz András

Related Posts