Mindenki coach szeretne lenni. Aki nálunk tanul, az is lesz!

Coach képzés

Coachnak lenni mára rendkívül divatos és vonzó foglalkozás lett, amelynek hatására a coachokat képző programok, képzések is megszaporodtak a piacon. Feladatunknak és felelősségünknek tartjuk, hogy ezen a palettán mi olyan képzést nyújtsunk, amely kiváló alapot jelent egy leendő coach számára az ügyfeleinek hatékony támogatásában.

Meggyőződésünk, hogy egy coachot hiteles személyisége és stabil szakmai alapjai tesznek felkészültté erre a professzionális segítő munkára, ezért képzésünk két fő pillére az intenzív önismereti munka és a stabil módszertani alapok lefektetése. A folyamatban kétnapos, önismereti fókuszú blokkok és egynapos, módszertannal foglalkozó alkalmak váltják egymást. A tapasztalati tanulás a másik fontos alapelvünk, ezért az egy éves képzés során a résztvevők legalább egy, de legtöbbször több coaching folyamatot is vezetnek, valódi ügyfelekkel, valódi témákkal, amiket a Neosys tanácsadói szakmai szupervízióval kísérnek.

Minden képzésünkben fantasztikus emberekkel dolgozunk együtt, akik lelkesen, elkötelezetten, felelősségteljesen, őszintén és egymást támogató légkörben haladnak a coachcsá válás útján.

Szenvedélyünk a fejlesztői munka, és ebben számunkra a coachingnak kiemelt jelentősége van. Egyéves képzésünkben az immár 22 éves, coaching területén szerzett tapasztalatunk legjavát adjuk át a résztvevőknek.

Koncepció

A Neosys 22 éve foglalkozik egyéni vezetői és team coachinggal. Az elsők között kezdtük és Magyarországon a legtapasztaltabb coaching cégnek tartjuk magunkat.

Szakmai megközelítésünk ennek megfelelően kiforrott és a gyakorlat által visszaigazolt. Szeretjük, amit csinálunk, értünk hozzá és büszkék vagyunk a magyar üzleti élet kiváló vezetőivel és szakembereivel elért eredményeinkre.

Igyekszünk folyamatosan fejlődni, csiszolni a készségeinket és felülvizsgálni a paradigmáinkat. Újra és újra feltesszük a kérdést: Jó ez így? Tudjuk, hogy mit miért csinálunk? Az eredmények összhangban vannak a céljainkkal és az értékrendünkkel?

Ez a koncepció is így született.

Tematika

A tematika összeállításánál az alábbi szempontok vezéreltek minket:

  • A résztvevők lássák át a coaching folyamatot és részleteiben is értsék meg egyes fázisait.
  • Gyakorolják az egyes fázisokhoz és a teljes folyamat sikeres végigvezetéséhez kapcsolódó készségeket.
  • Alakuljon ki bennük a coach szerep magabiztos megértésének tapasztalata.
  • A coach szerephez kapcsolódó önismereti munkában egyéni céljaikhoz és képességeikhez mérten érjenek el jelentős haladást.
  • A képzés során több ponton kapjanak visszajelzést fejlődésükről, tanulásuk tempójáról, hogy tudják, mire kell még több figyelmet fordítaniuk.

 

Trénerek

Szmejkál Szabolcs

Ügyvezető partner

Koncz András

Ügyvezető partner

Szabadi Heni

Együttműködő partner

Kiknek ajánljuk?

Vezetőknek, cégtulajdonosoknak akik:

› szeretnének jobb, eredményesebb vezetővé válni,
› szeretnék megérteni és gyakorolni a „coaching típusú” vezetés elveit – hiszen a fejlesztő vezetői attitűd növeli a munkatársak elkötelezettségét és a vállalat üzleti eredményességét, hatékonyságát
› szervezeti kultúrájukban erősíteni szeretnék a tiszta, nyílt és professzionális kommunikációt, a vezetői érettséget, a felelősségvállalást és a közösség iránti elköteleződést

Magyarországon a legtöbb iparágban egyre nehezebb megtalálni és megtartani a jó szakembereket. A coach szemléletű vezetők sikeresen építenek erős, lojális szakmai közösségeket és hatékonyan szabadítják fel munkatársaik legjobb képességeit és teljesítményét.

HR szakembereknek, akik:

› szeretnének elsajátítani egy komplex, szakmailag megalapozott és több, mint 23 éves gyakorlat által visszaigazolt coaching módszertant
› fejleszteni kívánják eszköztárukat, szakmai kompetenciájukat vagy belső coachként kívánnak szerepet vállalni
› saját szervezeti kultúrájukban szeretnének pozitív változásokat elérni.

Tanácsadóknak és trénereknek, akik:

› szeretnék fejleszteni szakmai személyiségüket és eszköztárukat
› úgy látják, hogy a coaching módszertan jól kiegészítené más területen felépített szakmai kompetenciájukat és portfoliójukat
› szeretnének erősebb, többféle megközelítéssel megtámogatott ügyfélkapcsolatokat kialakítani.

Karrierváltást tervezőknek, akik a coaching szakmámban képzelik el jövőjüket.

Végül azoknak, akik önismeretüket, személyiségüket szeretnék intenzíven fejleszteni, és az sem zavarja őket, ha közben elsajátítanak egy izgalmas és piacképes szakmát.