Befejeződött a Neosys első Coach Vezető Képzése

Júniusban befejeződött a Neosys első Coach Vezető Képzése. Az öt hónapos vezetőképzést első sorban felsővezetőknek állítottuk össze. A program a magas-szintű felsővezetői ismeretek mellett az önismereti fejlődésre, és a coaching szemlélet elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Ennek megfelelően a tréner csapat több, mint 15 év tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztő pszichológusokból és volt nagyvállalati felsővezetőkből áll, a résztvevők pedig egyéni coach-ot is kapnak támogatóként, aki csak rájuk koncentrálva kíséri végig az útjukat. Inspiráló volt látni, hogy a csoport tagjai milyen nagyot léptek vezetői fejlődésükben ez alatt az időszak alatt, és külön öröm, hogy ők maguk is így ítélték ezt meg.

Néhány visszajelzés tőlük:

„A Neosys Coach Vezető Képzésen nagyon jó az arány a gyakorlat és elmélet között. Rengeteg visszajelzést tudsz adni és kapni a társaknak a vezetői működés tekintetében. Ezt egészíti ki a gyakorlott coach csapat, akiktől szintén 5-6 különböző visszajelzést, fejlesztési területet kapsz! Külön kiemelendő, hogy rengeteg gyakorlati szerepjáték is része a programnak, ahol az életből hozott szituációkon keresztül tudsz remek coach-vezetővé válni. A képzés 10/10 osztályzatot kap nálam, sajnálom, hogy véget ért.” (Csorba Gyula, CTO, Dorsum Group)

„Tizenhat év ügyvezetői tapasztalat után érkeztem a Neosys Coach Vezető képzésre , rengeteg új dolgot sikerült elsajátítanom az oktatóktól és a képzés résztvevőitől is! Olyan eszközöket tanultunk, melyeket azonnal be tudtam építeni a mindennapi vezetési kultúrámba! Számomra egy új vezetési éra indul az oklevél átvételét követően, ahol tudatosan  fogom használni a coach vezetői módszereket! Ajánlom mindenkinek a képzést, aki tökéletesíteni szeretné a vezetési módszertanát, eszköztárát!” (Dévai Gábor, ügyvezető igazgató, SIXT Rent a Car)

„Annyi tapasztalás, felismerés és élmény ért a Neosys Coach Vezető képzés során, melynek köszönhetően úgy érzem, hogy sok-sok évet „megspóroltam” a személyes és vezetői fejlődésem útján. Az őszinte közeg, a bizalmi légkör, a jó szándék, a támogatás, az érdeklődés, a szakértelem, így együtt, hatalmas erő. „ (Dr Orosházi Zsanett, HR igazgató, MVM Net)

Akit további részletek érdekelnek a programról, ezen a linken talál információt:

Related Posts