Lezártuk a 9. és egyben az eddigi leghosszabb Neosys Coach képzést

Rendhagyó módon alakult ez az év mindannyiunk számára, a 2019 szeptemberében startoló 9. coach képzésünk sem a tervek szerint zajlott. A résztvevők rugalmasságának és elszántságának köszönhetően 2020. szeptember 25-én végül lezárult a hosszú, tartalmas és izgalmas tanulási folyamat.

A résztvevők beszámolói alapján a képzés sokkal többet nyújtott nekik, mint amire számítottak. Nem csak a mesterséghez szükséges módszertant sajátították el, hanem transzformatív erejű önismereti fejlődésen mentek keresztül, amelynek segítségével tudatosabb, érettebb, mélyebb tudással rendelkező szakemberekké váltak. Ez a fejlődés persze fáradságos munkával és néha nehéz helyzetekkel járt. Az önmagunkkal való találkozás nem mindig örömteli, de elengedhetetlen ára a fejlődésnek. A csoport minden tagja alázattal és kitartással formálódott remek csapattá és a Neosys magas szakmai elvárásainak megfelelő szakemberré.

Köszönjük a közös munkát, felemelő élmény volt veletek dolgozni, szerettük minden percét! Sok sikert nektek!

[su_spacer]

„A coach képzésünk pont úgy működik, mint a coaching folyamataink. Mélyen megismerjük elfogadjuk, és a fejlődésben támogatjuk egymást. Néha finoman, szabadon kísérve, máskor keményen, fókuszáltan, a határainkat feszegetve, de mindig tisztelettel és szeretettel. Jó volt együtt dolgozni a csoporttal. Legalább annyit tanultam az új kollégáimtól, mint amennyit tanítani tudtam nekik. És új barátságokat kötöttem. Köszönöm!”

Koncz András, a képzés vezetője

„A Neosys coach képzése rengeteg kérdésemet segített megválaszolni, miközben folyamatosan újabbak fogalmazódtak meg bennem. Megtanultam, hogy a jó kérdések nem a bizonytalanság, sokkal inkább az úton levés, a fejlődés jelei. A Neosys-t azoknak ajánlom, akik nem félnek először önmagukon dolgozni. Hiszen a bátorságból utána mások is meríteni fognak.”

Kovács Gábor
EATON Corp.
Customer Operations Manager

“Profi csapat, izgalmas tematika, szakmai és személyes fejlõdési lehetõség. Életem egyik meghatározó képzése.”

Grósz Tamás

Lehetőségem volt az elmúlt 12 hónapban a coaching alapismereteinek az elsajátítására, saját magam jobb megismerésére, jelenlegi korlátaim meghatározására. Lehetőségem volt megtapasztalni azt, hogy a coaching mélyen emberi, szabad, megkívánja az alázatot és a kitartó munkát. Lehetőségem volt megérteni azt, hogy szabadságunk gátja sokszor mi magunk vagyunk, és láthattam azt is, hogy a nyitott és őszinte kommunikáció tud segíteni. Egy szó mint száz nekem ez a coach képzés a LEHETŐSÉGet jelentette.

Sipeki Tamás
EATON Corp.
Tax Manager

Mindig jó egy olyan képzésen részt venni, ami végül többet ad, mint amire számítasz. Azt kell mondanom, hogy Andrásék nem spóroltak magukkal, a legjobbat adták. A tananyag  gyakorlatias és tematikus, valódi és használható tudás amin érződik, hogy alapját a lassan két évtizedes szakmai tapasztalat adja. Nekem nagy biztonságot adott a képzésen végigkísérő szupervízori segítség is, csak ilyen tapasztalt és biztonságos közegben lehet fejlődni.
A gyakorlati tudás megszerzése mellett életem egyik legizgalmasabb élménye volt az együtt töltött idő. Kitűnő csapatunk volt, ahol a fentiek mellett rengeteg idő jutott önmagunk és társaink valódi megismerésére. Talán csoporttársaim nevében is írhatom, hogy személyes útjaink egyéni és közös bejárása nélkülözhetetlen tapasztalatokkal gazdagította életünket.

Bitninja Technologies Zrt.
Product Manager

Nekem fontos volt, hogy olyan coach képzést válasszak, amelyik intenzív szakmai és önismereti munkát követel magas energiaszintű, színes csoportban, nagytudású szakemberek vezetésével.  A Neosys coach képzésén ezt kaptam, meghatározó élmény volt.

Gergely Ágnes
AC/DC szakértő, tréner, tanácsadó

Related Posts