Sok szeretettel köszöntjük Lángfalvy Annát, Szentandrási Gergőt és Körmendi Dezsőt a Neosys csapatában! A három új kolléga széleskörű szakmai tapasztalatával tovább színesíti a Neosys tanácsadói profilját. 

Lángfalvy Anna 14 éves szakmai múlttal érkezik hozzánk, amelynek során többféle szerepben dolgozott tanácsadóként és nagyvállalati környezetben is. Legutóbbi szerepében a Vodafone senior HR business partnere, majd a cég HR integrációért felelős vezetője volt (a UPC felvásárlása kapcsán). Széleskörű tapasztalattal rendelkezik változásmenedzsment, kultúrafejlesztés, HR, és szervezeti (M&A) integráció terén, illetve ezirányú, valamint projektmenedzsment és coaching témájú képzésekben. Mostanában leginkább az foglalkoztatja, hogy az agilitás és a digitalizáció hatásai mentén hogyan alakulnak át a szervezetek és ebben a folyamatban miképpen lehet a leghatékonyabban támogatást nyújtani tanácsadó és coach szerepekből. 

„Hogy miért döntöttem a Neosys mellett? Az első beszélgetések, interjúk és ismerkedés során érett meg a válaszom: hitelesnek, végig gondoltnak érzem a vezetőket abban amit, és ahogyan csinálnak; úgy érzem, hogy van nyitottság, kedv és energia alkotni, egymástól tanulni és új, komplex módon állni a szervezetfejlesztéshez. Ehhez a gondolkodáshoz nagy kedvvel csatlakozom. Személyesen úgy érzem, hogy ebben a csapatban van lehetőségem arra, hogy szakmailag sokat kihozzak magamból – kihozzunk egymásból, és jó megoldásokat hozzunk létre ügyfeleinkkel úgy, hogy közben élvezzük is a munkánkat. Szakmai tervem, hogy a Neosys korábbi és az újonnan csatlakozók tapasztalataira is építve egy élenjáró, a VUCA kihívásokra jól reagáló szervezetfejlesztési megközelítést rakjunk össze ügyfeleinknek.”

Lángfalvy Anna

Szentandrási Gergely 15 éve szervezetfejlesztőként, 8 éve coachként is dolgozik. Több mint 10 évet töltött tanácsadóként az OD Partner berkeiben, 2018 óta szabadúszóként támogatta ügyfeleit. Azt keresi, hogy hogyan tudnak ügyfelei egyszerre örömtelibben és magasabb teljesítményt eredményezve dolgozni. Társként, szövetségesként szeret együttműködni.

„Úgy érzem, hogy a Neosys csapatában van motiváció és nyitottság egy magasabb minőségű és komplex megközelítést és szakmai minőséget létrehozni. Azt is látom, hogy a Neosys egyszerre patinás név a piacon, de ugyanakkor újjászületésben van. Kíváncsi vagyok, hogyan tudok hatni egy ilyen közösségre és mi mindent tudunk egymástól tanulni. A fókuszom a következő évekre az egyéni és teamcoach szerepemben való tovább fejlődés és a változásmenedzsment folyamatok támogatása úgy, hogy a rendszerek, struktúrák, folyamatok és a vezetés, együttműködés, egyéni felelősségvállalás egymást erősítsék.”

Szentandrási Gergely

Körmendi Dezső 2015 óta foglalkozik egyéni coachinggal és vállalati tréningekkel, team coachinggal. Az azt megelőző bő két évtizedben előbb az árutőzsdén és a nemzetközi pénzpiacon tevékenykedett elemzőként/üzletkötőként, majd cégfelvásárlással és értékesítéssel foglalkozott. Testét, lelkét kamaszkora óta különféle harcművészetekkel tartja edzésben, kyokushin karatéból 2. dan fokozata, brazil jiu jitsuból lila öve van.

Jelenleg a Neosys szervezetfejlesztői szerepe mellett hordja még egy többgyermekes családapa és egy indulóban lévő pénzügyi vállalkozás ügyvezetői sapkáját is.

Related Posts