Szarvasy Zoltán

Szarvasy Zoltán

Együttműködő partner

Tanácsadó, coach

A T-Systemsnél eltöltött tíz éves vezetői tevékenységemből arra vagyok a legbüszkébb, hogy mindig, még a legnagyobb változások közepette is hozzáértő és motivált kollégákból álló csapatokat vezethettem. Meggyőződésem, hogy a jó vállalati eredmény csak következmény, amit az egyének és a belőlük épülő csapatok hoznak létre. Büszke vagyok a területeim üzleti sikereire és azokra a karrierekre, amelyeket vezetőként támogathattam.

A Neosys szervezetfejlesztő partnerei sokat segítettek a csapataim fejlesztésében és az én személyes fejlődésemben is. Az ellesett fortélyokat igyekeztem a munkámban használni, és meglepő módon működtek. A coachok erejét abban láttam, hogy először nem a válaszokat, hanem a jó kérdést keresik, biztonságos, de fejlesztő környezet teremtenek, amelyben lehet tanulni és a tanulás támogatásához színes eszköztárral rendelkeznek.

Ezt a tudást kerestem, amikor belevágtam a Neosys coach képzésébe, de itt nem csak coach-szakmai vonalon, hanem önismeretben is szintet léptem, és közben egy új utat találtam. Szervezetfejlesztő coachként a célom az, hogy minél több magyarországi vezetőt segítsek a siker elérésében, a fejlődésben és hogy legyőzze az akadályokat, miközben a csapata számára szerethető munkahelyet biztosít.