Büszkék vagyunk szakmai sokszínűségünkre.


Pszichológusok, közgazdászok, pénzügyesek,
marketingesek és mérnökök alkotják a csapatot.

Pulinka Ágnes

Tanácsadó, coach

Ki vagyok én tanácsadóként és mi jellemzi a munkáimat? Tanácsadói megközelítésemet három iskola határozza meg. A Közgázon végeztem, vezetés-szervezés szakon, ahonnan erős stratégia-orientáltságot és business szemléletet hozok. Ezt erősítette egy intenzív időszak, amit a Megrendelői-Megbízói oldalon töltöttem.

A szervezetfejlesztést még egyetemen, később a Doktori Iskola keretein belül, és tanácsadói munkák során is Gelei Andrástól tanultam. Ennek a „neveltetésnek” köszönhetően folyamatosan frissülő (reményeim szerint naprakész) elméleti megalapozottság, holisztikus szemlélet, erős rendszer-gondolkodás, ugyanakkor humanisztikus hozzáállás jellemzi a munkáimat.

A coachingról pedig mindent a Neosys-tól tanultam; ez a Neosys Coach Képzéssel kezdődött, és az előző kettőhöz hasonlóan egy soha véget nem érő tanulási folyamat.

Szeretem a zsonglőrködést, ami a rövid táv vs. hosszú táv, stratégiai-business szemlélet vs. emberközpontúság, rendszerlogika vs. emberi dinamikák között minden egyes fejlesztői munkám során megélek, legyen az vezetőfejlesztés, HR rendszer fejlesztés, szervezetfejlesztés, változásmenedzsment, coaching.

Vissza