Bruckner György

Bruckner György

Együttműködő partner

Tanácsadó, coach

A kimagasló teljesítmény és megelégedettség titka - mind a munkában, mind pedig a magánéletben - az a mélyen gyökerező emberi szükséglet, hogy mi irányítsuk a saját sorsunkat, új dolgokat tanuljunk és alkossunk, valamint, hogy jobbá tegyük saját életünket és világunkat.

Ezt úgy összegezném: SZABADON FEJLŐDNI. Ez az az irány, amely leginkább jellemzi a működésemet. Hiszem, hogy csak akkor tudok fejlődni a munkámban, ha élvezem, amit csinálok, ha izgalommal tölt el, ha mindig kíváncsi vagyok arra az emberre, arra a csapatra, arra a szervezetre, amellyel éppen dolgozom. Ennek a szabadságfoka igen magas, energiát hoz be és sokszor új, meglepő dolgokkal szembesít. Ezt szeretem. Ez feltölt. Ez megérint.

Érzékenység. Figyelem. Bátorság. Tudatosság. Intuíció. Türelem. Empátia. Kontroll. Lényeglátás.

Coachingban, team coachingban, szervezetfejlesztési folyamatokban is ezek hajtanak előre. 15 éves felsővezetői hátteremmel, valamint több, mint 5 éves szervezetfejlesztő tanácsadó, coach tapasztalatommal elsődleges feladatomnak tartom, hogy a különféle, egyedi helyzetekben lévő vezetők, csapatok, szervezetek képesek legyenek meghaladni önmagukat, szabadon, abba az irányba tudjanak fejlődni, ahol kiteljesedhetnek, sikeresek tudnak lenni, jobbak lehetnek.

 
Magyar