Breuer Anna

Együttműködő partner

Tanácsadó, coach

2002-ben végeztem az ELTE kommunikáció szakán, ezután kommunikációs tanácsadóként dolgoztam: végig jártam a PR ügynökségi ranglétrát, majd szabadúszóként saját „praxist” építettem. Több mint egy évtizednyi tapasztalattal a hátam mögött, úgy éreztem, újfajta impulzusokra van szükségem.

Az utamat keresve sokat gondolkodtam azon, vajon létezik-e olyan terület, amelyben egyszerre használhatom eddigi tréneri/mentori/tanácsadói tapasztalataimat és teljesedhetek ki szakmailag, miközben új világot, új nézőpontokat, új módszertanokat ismerhetek meg. Hosszas önismereti út volt ez, melynek végén megtaláltam a választ. Ez, és az utána következő tanulási folyamat még elszántabbá tett. Felismertem, hogy a tréner/coach szerepekben koncentráltan találom meg azokat az elemeket, amelyek a PR-tanácsadói munkám során a leginkább lekötöttek, amikben a legsikeresebb voltam, és amelyek a legtöbb örömöt hozták.

Coachként és trénerként fontos számomra az a fajta őszinte szembenézés, ami a vakfoltok feltárásához és az igazi fejlődéshez, transzformációhoz vezethet. Ennek a folyamatnak nélkülözhetetlen elemei az empátia és a nyílt kommunikáció - olyan alapértékek, amelyeknek a Neosys életében nem csak a szavak szintjén van jelentősége, olyanok, amelyeket itt a mindennapi hajtásban is folyamatosan megjelenni látok.

 
Magyar