Neosys elvonulás 2018

Neosys elvonulás 2018

A 2018-as év is a rendszeres évindító elvonulásunkkal indult. Idén Mindszentkállát néztük ki, és a Házunk Mindszentkállán tökéletes választásnak bizonyult.

Hogy miért különlegesek és miért szeretjük ezeket az elvonulásokat? Egyfelől azért, mert ilyenkor valóban úgy dolgozunk magunkon a Neosys-es értékek mentén, ahogy az ügyfeleinkkel szoktunk. Másfelől azért, mert hiába vagyunk egy csapat, a hétköznapokban két és fél napot egyhuzamban szinte soha nem tudunk így együtt eltölteni.

A Neosys-es belső értékrend vezérfonal, kapcsolódási pont és garancia is volt arra, hogy ez az elvonulás is jól sikerüljön. A profizmus jegyében az idei üzleti és fejlődési célok mellett vezetőink működésére és a csapaton belüli dinamikákra is ránéztünk, ebbe mindenki beleadott apait-anyait. Nagyon megérintő és inspiráló volt magunkat a tréner/coach szerep helyett újra a résztvevő oldalon is látni.

A transzparenciának köszönhetően nehéz témáink is könnyebbek lettek. Az elvonulások fontos funkciója, hogy olyan témákra is van idő és lehetőség ránézni, amiket a dolgos hétköznapokban megélünk ugyan, de ritkán beszélünk át alaposan. Ilyen izgalmas téma volt idén a közösség – kinek mit is jelent, milyen szervező elvek vannak jelen a csapatban.

Különlegessé tette az év eleji elvonulást, hogy új kollégánkat, Pulinka Ágit is beavathattuk. A fentieken túl talán az egyik legmeghatározóbb téma és élmény volt idén az öröm megélése: jó volt újra rácsodálkozni, hogy a szakmai-érzelmi pluszok mellett mennyi finomságot tudott összehozni a csapat esténként a konyhában, jó volt közösen kirándulni, játszani. Jó ebbe a közösségbe tartozni.