Aktuális

Neosys Újévi üdvözlet

Mi volt 2015-ben, mit várunk 2016-tól?

Idén év végén, ahogyan korábbi években is, megálltunk visszatekinteni, reflektálni, ünnepelni. Mozgalmas évünk volt: több mint 70 projekt, coach-képzés indítása, személyi változások, esküvő és gyermekáldás és a belső céges változások előkészítése. Szerencsésnek és boldognak tartjuk magunkat: jó emberekkel vagyunk kapcsolatban, értelmes, előre mutató fejlesztésekben vagyunk partnerek. Módunk van látni ügyfeleink küzdelmeit és sikereit, részt vehetünk abban, ahogy meghaladják azt, amit meg kell haladniuk, sokszor önmagukat is… Igyekszünk ezt velük méltó módon megünnepelni, és így az év végén, egy kicsit magunkat is ezek fényében. Elmeséltük egymásnak büszkeségeinket (felemelő érzés értő körben büszkélkedni …!), és megosztottuk azokat az élményeket, melyek feltöltöttek minket a hétköznapokban. Ünnepeltük a hétköznapjainkat.

Azután az emelkedettséget fel-felváltotta a móka, egymás finom húzása, a magunkon mulatás önfeledt öröme, egymás színességére való rácsodálkozás, melyekhez a hely kiváló borai is segítettek.

A jövő tervezéséről nem beszéltünk, annak is megvan / meglesz az ideje január elején.

Kívánjuk mindenkinek 2016-ban is az élet és a munka élvezetét, a magánélet dinamikus egyensúlyával, a nehéz helyzetekbe való beleállással saját életünk fejlesztését, és mindezek örömének megélését, és persze a saját hülyeségeinken való szórakozás végtelen lehetőségét.

Vissza

20 éves a Neosys!

„Nem én vagyok a nagymamád, de ha gondolok Rád, megállok…” Szmejkál Szabolcs tollából

Új helyre költöztünk!

2016. február 29-én elköltöztünk az Árvácska utcából, a Törökvész út 11/b szám alatt található kis villa épületbe.