Neosys Coachképzés 6. évfolyam

Egyéves coach képzésünk jelenleg a 6. évfolyammal fut. Évről évre, 10-16 vállalati vezetővel, HR szakemberrel, tanácsadóval, trénerrel dolgozunk közösen azon, hogy a coaching, mint szemléletmód, és mint módszertan egyre több ember számára váljon elérhetővé.

Szenvedélyünk a fejlesztői munka, és ebben számunkra a coachingnak kiemelt jelentősége van. Egyéves képzésünkben az immár 20 éves, coaching területén szerzett tapasztalatunk legjavát adjuk át a résztvevőknek.

Coachnak lenni mára rendkívül divatos és vonzó foglalkozás lett, amelynek hatására a coachokat képző programok, képzések is megszaporodtak a piacon. Feladatunknak és felelősségünknek tartjuk, hogy ezen a palettán mi olyan képzést nyújtsunk, amely kiváló alapot jelent egy leendő coach számára az ügyfeleinek hatékony támogatásában.

Meggyőződésünk, hogy egy coachot hiteles személyisége és stabil szakmai alapjai tesznek felkészültté erre a professzionális segítő munkára, ezért képzésünk két fő pillére az intenzív önismeret munka és a stabil módszertani alapok lefektetése. A folyamatban kétnapos, önismereti fókuszú blokkok és egynapos, módszertannal foglalkozó alkalmak váltják egymást. A tapasztalati tanulás másik fontos alapelvünk, ezért az egy éves képzés során a résztvevők legalább egy, de legtöbbször több coaching folyamatot is vezetnek, valódi ügyfelekkel, valódi témákkal, amiket a Neosys tanácsadói szakmai szupervízióval kísérnek.

Minden képzésünkben fantasztikus emberekkel dolgozunk együtt, akik lelkesen, elkötelezetten, felelősségteljesen, őszintén és egymást támogató légkörben haladnak a coachcsá válás útján.

2016 őszén indítjuk 7. coach képzésünket. Amennyiben szívesen részt venne a következő képzésünkön, további részletekért forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Magyar